cover

Listen or download "Report Tv Durr�s" music song for free. Please buy "Report Tv Durr�s" album music original if you like the song you choose from the list. If one of the songs on the list are the copyright belongs to you, please Contact Us to send DMCA removal request, we will process at least 72 hours after we received your request.

Title : Report TV - Durrës,700 legalizime,Meta:Ishmi potencial,Lame:Mbajtëm premtimin
Description : Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta mori pjesë ceremoninë e dorëzimit të 700 lejeve të legalizimit në Ishëm të Durrësit ku duke folur për zonën e Ishmit ai e ka konsideruar si një potencial të madh zhvillimi ekonomik për vendin.

Kryetari i Kuvendit theksoi se kjo zonë ka një potencial të madh zhvillimi dhe me legalizimin e ndërtimeve hidhen disa hapa mjaft të rëndësishëm. Meta u shpreh se kjo zonë do të ketë edhe një mbështetje më të madhe në fushën e turizmit apo bujqësisë.

“Do të jemi në dialog të vazhdueshëm me ju për të mbështetur edhe hapat e tjerë mjaft të rëndësishëm për zhvillimin e Ishmit sikurse është procesi i urbanizimit, por edhe zhvillimi i bujqësisë, i turizmit, mbrojtja mjedisit. Këto janë jetike për mirëqenien tuaj dhe njëkohësisht të kemi në konsideratë që Ishmi është një zonë me mjaft emër. Është një zonë e cila është e lidhur me një emër të madh të kulturës tonë kombëtare, por edhe ndërkombëtare si Ibrahim Kodra, por ka patur dhe mjaft personalitete të tjera. Prandaj të punojmë të gjithë me dashuri dhe me përkushtim për të ardhmen e Ishmit dhe unë besojë në bashkëpunimin tuaj në këtë drejtim”, - u shpreh ndër të tjera Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta.
Download as MP3 | Download as MP4